editDJI_0113_4_5

Seuran juniorivalmennus on ympärivuotista. Kaikki halukkaat otetaan mukaan. Lisätietoja kaiken valmennuksen osalta toiminnanjohtajalta tai suoraan päävalmentajalta!


 

Toiminnanjohtaja

  • Risto Alén
  • risto.alen(at)gmail.com
  • 0400-852 923

Päävalmentaja

  • Ville-Heikki Talvenmaa
  • ville(at)hankotennis.fi
  • 040-7485 619

Valmennustoiminta

Pääperiaate

Junioritoiminnan johtavana periaatteena on tarjota nuorille hyvä harrastus, joka voisi kestää läpi eliniän. HTK:n ajatuksena on tarjota jokaiselle juniorille harrastusmahdollisuuksia kunkin juniorin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kilpajunioreiden harjoittelua ja kilpaiua yritetään tukea. Tennis on hauska ja samalla vaativa laji ja sen parista saa hyviä ystäviä.

Alkeiskurssit

HTK järjestää alkeiskursseja junioreille, joihin osallistuville pyritään heidän halutessaan tarjoamaan jatkokursseja tai mahdollisuutta päästä harjoitusryhmään. Kurssit järjestetään kesä- elokuun aikana ulkokentillä ja syksyllä hallissa. Kursseista tiedotetaan seuran nettisivuilla ja ilmoitustauluilla, koulujen ilmoitustauluilla sekä paikallislehdissä. Kurssimaksut pidetään alhaisina. Opetusta järjestetään molemmilla kotimaisilla kielillä. Ympärivuotiseen valmennustoimintaan pääsee mukaan myös ilman että osallistuu alkeiskurssille. Ryhmäkoot pidetään pieninä (2-6 pelaajaa/ryhmä).

Ympärivuotinen valmennustoiminta

Seuran valmentajat vetävät ympärivuotisesti junioreiden valmennustoimintaa ulko- ja sisäkentillä. Juniorin omien halujen mukaisesti voidaan määrittää viikkotuntien määrä. Koulutus tähtää kilpapelaajaien tuottamiseen, mutta se ei ole edellytys etteikö voisi olla mukana valmennuksessa myös ns harrasteperiaatteella. Seura kouluttaa valmentajia STL:n valmennuskursseilla. Harrastepelaajien ohjelmaan kuuluu valmennustoiminnan lisäksi seuran omat kilpailut. Kilpapelaajien ohjelmaan kuuluu valmennustoiminnan lisäksi seuran omat kilpailut, kilpailuja ympäri suomenmaan, leiritoimintaa Hangossa ja lähialueen urheiluopistoilla, seuratoimintaa lähialueen seurojen kanssa sekä mahdollisuus päästä mukaan STL:n leiritoimintaa.

Muistilista pelaajalle häirintätapauksissa

Mikäli olet joutunut tai tiedät toisen joutuneen minkäänlaisen häirinnän uhriksi, kerro asiasta välittömästi luotettavalle aikuiselle, kuten vanhemmillesi, esimiehellesi, seurasi toiminnanjohtajalle, seurasi puheenjohtajalle tai Suomen Tennisliitolle. Suosittelemme olemaan kuitenkin yhteydessä SUEK:iin joko suoraan tai nimettömästi ILMO-palvelun kautta.

  • Yhteyshenkilö seurassasi: Risto Alen, puh. 0400852923, risto.alen(at)gmail.com
  • Yhteyshenkilö Suomen Tennisliitolla: Jarno Tiusanen, puh. 0504062350, jarno.tiusanen(at)tennis.fi

Uusi päävalmentaja:

Ville-Heikki Talvenmaa on siirtynyt Kouvolasta Hangon Tenniskerhon päävalmentajaksi ja kilpailupäälliköksi. Ville-Heikki aloitti Hangossa työt kesäkuun alussa. Villen toimenkuvaan ja vastuualueeseen Hangossa kuuluvat:

– Valmennusjärjestelmän suunnittelu ja toteutus

– Kilpailutoiminnan organisointi ja johtaminen

– Hangon Tenniskerhon päivittäinen valmennustoiminta, ja sen kehittäminen yhteistyössä muiden valmentajien kanssa

 

Ville-Heikki:

”Odotan innolla uusia työtehtäviä ja tutustumista Hangon Tenniskerhon toimijoihin sekä valmennettaviin. 

Tavoitteenani on olla innostava, positiivinen sekä sopivassa määrin vaativa valmentaja.

Hangosta minulla on paljon hyviä muistoja useamman kesän ajalta kilpailunjohtajana Tennisviikoilla ja refereenä ITF-kisoissa.

Olen ollut hyvin vaikuttunut siitä, miten upeat puitteet tenniksen pelaamiselle Hangossa on.”

 

Ville-Heikki Talvenmaan taustaa:

– Ikä 37v ja syntynyt Lahdessa

– Toiminut vuodesta 2011 päätoimisena valmennuspäällikkönä Kouvolan Tennisseurassa.

– Valmentanut kaikenikäisiä minitennispelureista senioreihin, ja käynyt läpi pelaajapolun aloittelijasta aina A-luokan kilpapelaajaksi.

– Toiminut kilpailunjohtajana yli sadassa kansallisen ja kansainvälisen tason kilpailussa.

– Tennisliiton kilpavalmentajakoulutus sekä useita täydentäviä koulutuksia.

– Kansainvälinen Referee tuomarikoulutus kv. kilpailujen järjestämiseen.

– Urheilun suurkuluttuja ja pitkää harrastuspohjaa tenniksen lisäksi mm. jalkapallosta.

– Kauppatieteellisen koulutuksen lisäksi kokemusta mm. viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä.